Saldırıda yaralananların yakınlarına ücretsiz konaklama

Sağlık Bakanlığı, Ankara'daki terör saldırısı sonrası tedavi görenlerin yakınlarının en yakın otelde ücretsiz konaklayabileceğini açıkladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ankara'da yaşanan menfur saldırı sonrasında yakınları hastanelerde tedavi gören has

Saldırıda yaralananların yakınlarına ücretsiz konaklama

Sağlık Bakanlığı, Ankara'daki terör saldırısı sonrası tedavi görenlerin yakınlarının en yakın otelde ücretsiz konaklayabileceğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ankara'da yaşanan menfur saldırı sonrasında yakınları hastanelerde tedavi gören hasta sahiplerinin daha iyi koşullarda konaklayabilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bir çalışma başlatılmıştır" denildi.

Hasta sahiplerinin, yakınlarının tedavi süreci tamamlanana kadar Ankara il sınırları içinde ilgili hastanelere en yakın otellerde ücretsiz olarak konaklama imkanı getirildiği belirtilerek, "Bu hizmetten yararlanmak isteyen hasta yakınlarının, hastalarının tedavi gördüğü hastanelerin Başhekimliklerine başvurmaları gerekmektedir" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler