Sahte rakı ölümlerinden sonra iş yerlerine şok denetim

İzmir'de, bir hafta içerisinde altı kişinin sahte rakıdan ölümünden sonra polis ekipleri iş yerlerine şok denetim yaptı.İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Borno

Sahte rakı ölümlerinden sonra iş yerlerine şok denetim

İzmir'de, bir hafta içerisinde altı kişinin sahte rakıdan ölümünden sonra polis ekipleri iş yerlerine şok denetim yaptı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak olarak cumartesi gecesi saat 21.00 ile 23.00 arasında Bornova ilçesi Küçükpark içerisinde umuma açık iş yerlerinde, sahte ve kaçak içkilere karşı uygulama yaptı. 200 polisle yapılan uygulamada, 17 iş yeri denetlendi. Denetlemelerde; 61 iş yeri çalışanı kimlik bildiriminde bulunmamak, 2 iş yerine sigara kanununa muhalefet, bir iş yerinde biri bandrolsüz içki ve biri sahte bandrollü iki şişe içki ele geçirildi. 363 kişiye GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusu yapılırken GBT sorgusu neticesi 2 aranan şahıs (borçlunun arama şartını ihlal diğer şahsın yoklama kaçağı suçundan arandıkları) anlaşılıp yakalandı. Ayrıca bir iş yeri ruhsat ibraz edemediğinden idari işlem için tutanak tutuldu. Trafik yönünden 30 araç incelenirken bir araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan 800 lira para cezası uygulandı. İzmir'de sahte rakıdan dolayı geçen hafta hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 6 kişi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler