Sahilde erkek cesedi bulundu

Muğla Fethiye'deki bir plajda erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, Kayaköy Mahallesi Gemiler Koyu Darboğazı Plajı'nda vücudunun yarısı denizde olan ve hareketsiz duran bir erkek gören balıkçı, jandarma ekiplerine haber verdi.Ormandaki patika yolları

Sahilde erkek cesedi bulundu

Muğla Fethiye'deki bir plajda erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kayaköy Mahallesi Gemiler Koyu Darboğazı Plajı'nda vücudunun yarısı denizde olan ve hareketsiz duran bir erkek gören balıkçı, jandarma ekiplerine haber verdi.

Ormandaki patika yolları kullanarak Darboğazı Plajı'na ulaşan jandarma ekipleri, 50'li yaşlardaki kişinin öldüğünü belirledi. Cesedin kıyafetlerinde yapılan aramada ise kimlik bulunamadı.

Cumhuriyet savcısı, Gemiler Koyu'ndan balıkçı teknesiyle cesedin bulunduğu plaja gelerek inceleme yaptı. İncelemenin ardından ceset, tekne ile Gemiler Koyu'na götürüldü.

Burada cenaze aracına alınan ceset, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedenin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yetkililer, cesedin bir kaçağa ait olma ihtimaline karşı bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler