Yoğurtta jelatin çıktı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 25 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 37 parti ürünü teşhir etti.Bakanlığın belirlemelerine göre peynirde, tereyağında bitkisel yağ, yoğurtta bitkisel yağ ve jelatin, keçi s

Yoğurtta jelatin çıktı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 25 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 37 parti ürünü teşhir etti.

Bakanlığın belirlemelerine göre peynirde, tereyağında bitkisel yağ, yoğurtta bitkisel yağ ve jelatin, keçi sütünde ise inek sütü çıktı. Teşhir edilen firmalar ve markaları şöyle: “Firma: Sütkon Gıda (Markası: Demircizade), Mehmet Demirci Gıda (Ozan) ve (Demircizade), Süller Peynircilik (Süller), Saruhanlılar Süt (Ovmalux), Narin Süt (Narlıtepe) ve (Zirve), Birsen Güven Gıda (Karel), Torunoba Süt (Torunoba), YGS Süt (Acan) ve (Can), İzsüt Besicilik (Özay), Baran Süt (Özdoğan Tatal), Çakıroğlu Süt (Çakıroğlu), Yeşil Tire Süt (Yeşil Tire), Elbistan Altınova Gıda (Elbistan Altınova), Aydınoğlu Süt (Çilem), Şelale Süt (Çağlayan), Mustafa Hazar-Yüksel Mandıra (Burgucu), Arıkan Süt (Arıkan), Aydoğan Süt (Aymer), Adım Süt (Adım), Temel Gıda (Subaşılı), (Hekimoğlu) ve (Temel), Beyaz Süt (Beyazca), Emin Gıda (Bayella), Tokgöz Gıda (Frozya) ve (Tokgöz), Sakarya Süt (Özne), Mar Tüketim Maddeleri (Kay).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık