Yıldızlıgüven'de 100. bebek sevinci

Fadime ve Murat Akbaş çifti ilk çocuklarının doğum sevincini, Trabzon Özel YıldızlıGüven Hastanesi personeliyle paylaştı. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Sevilay Ünal gözetiminde normal doğumla dünyaya gelen Duhan Nur isimli kız beb

Yıldızlıgüven'de 100. bebek sevinci

Fadime ve Murat Akbaş çifti ilk çocuklarının doğum sevincini, Trabzon Özel YıldızlıGüven Hastanesi personeliyle paylaştı. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Sevilay Ünal gözetiminde normal doğumla dünyaya gelen Duhan Nur isimli kız bebek, herkesin ilgi odağı olurken, bebek altın ile ödüllendirildi.

Akbaş, çifti hastane görevlileri, Opr. Dr. Sevilay Ünal’a ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yılmaz Kanber’e teşekkür ederken, hastanede dünyaya gelen 100. bebeğin kendi bebekleri olmasının da kendileri açısından ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti.

Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayla Azaklı ve ekibi de Duhan Nur bebeğe altın takarak ailenin mutluluğuna ortak oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık