YıldızlıGüven Hastanesine ruhsat

YıldızlıGüven Hastanesi, Trabzon’un Akçaabat İlçesi sınırlarında kurulu, gelişmiş tıp teknolojisinin en son imkânları ve deneyimli uzman kadrosuyla hemen hemen tüm tıp dallarında hizmet sunmaya hazırlanıyo. YıldızlıGüven Hastanesi ruhsatını da alarak açıl

YıldızlıGüven Hastanesine ruhsat

YıldızlıGüven Hastanesi, Trabzon’un Akçaabat İlçesi sınırlarında kurulu, gelişmiş tıp teknolojisinin en son imkânları ve deneyimli uzman kadrosuyla hemen hemen tüm tıp dallarında hizmet sunmaya hazırlanıyo. YıldızlıGüven Hastanesi ruhsatını da alarak açılış için geri sayıma başladı.

12000 m2 lik kapalı alana kurulmuş olan YıldızlıGüven Hastanesi; üstün teknolojik donanımlı 6 ameliyathane, 2 doğumhane, 9 dahili yoğun bakım, 8 cerrahi yoğun bakım, 10(yeni doğan) yoğun bakım 2 Koroner yoğun bakım ile 17 tane tek kişilik oda, 50 çift kişilik oda, 3 suit oda olmak üzere toplam 99 yatak kapasitesi ile hizmet verilecek.

Uluslararası düzeyde üniversitelerde eğitimlerini tamamlamış, en seçkin hastanelerde görev almış doktorlar, özel eğitim görmüş hemşire ve çalışanlar sağlık hizmetini artık YıldızlıGüven Hastanesi'nde veriyor.

YıldızlıGüven Hastanesi son derece yüksek donanıma sahip olan Görüntüleme Merkezinde özellikle ;kardiyak çekim yapabilen 128 kesit Tomografi,4 Boyutlu ultrasonografi,1,5 Tesla gücünde MR, Digital Röntgen sistemleri ile birlikte hem hastane içerisinde hem uzaktan erişimle hizmetin sunulacağı bir alt yapı oluşturulmuştur. RIS ve LIS sistemi ile tahliller ve filmlerle ilgili tüm sonuçları işlem ve kâğıt dolaşımı olmadan dijital ortamda sonuçlandırıyor. Zaman kayıplarını ortadan kaldıran Hastane İşletim Sistemine ( HİS )  sahip olan YıldızlıGüven Hastanesi; dünyanın en ileri radyoloji merkezlerinde bulunan PACS iş istasyonu ile hastalarına ait başvuru, tanı, tedavi ve kontrol süreçlerinin uzun yıllar dijital arşiv bölümünde saklanmasını sağlıyor. Böylece hastalar yanlarında film taşımak zorunda kalmıyor, filmlerin evde saklanması sorunu yok, dolayısıyla kaybedilme riski de yok. Hekimler yıllar sonra bile hastanın önceki görüntüleri ile yeni kaydedilen görüntüleri hiçbir deformasyon olmadan kaliteli bir şekilde inceleyebiliyor.

YıldızlıGüven Hastanesi yataklı tedavi katlarında her hasta odasında Hemşire Çağrı Sistemi bulunuyor.  Hastanın hemşireye ulaşmasını sağlayan Hemşire Çağrı Sistemi ile hastalar hemşirelerine yatak başlarından, banyo ve lavabodan kolaylıkla ulaşabiliyor. Sistem hemşire bankosunda çağrıyı ışıklı ve sesli uyarı olarak gösteriyor. Aynı sistem ile hemşiremizin hasta odasına ne kadar sürede gittiği ve kaldığı da öğrenilebiliniyor.

YıldızlıGüven Hastanesi sağlık hizmetlerine verdiği önemin yanı sıra, hasta ve hasta yakını memnuniyetini esas alan hasta ilişkileri hizmetleri ile hastaların tüm isteklerine cevap vermeyi görev olarak benimsiyor. Bu doğrultuda, idari ve medikal alanında tüm çalışanlarına sunduğu eğitimlerin kalitesinin en üst düzeyde devamlılığını amaçlıyor.

YıldızlıGüven Hastanesi, modern çağın sistemleriyle donatılmış, mimari ve teknoloji olarak akıllı bina sistemine sahip. YıldızlıGüven Hastanesi'nde ısıtma/soğutma kontrol, yangın güvenlik sistemleri ve medikal gaz sistemlerinin tüm işleyişi merkezi otomasyon odasından kumanda ediliyor. Odalarda her birimin veya hastanın kendine özgü ısı ihtiyaçları düşünülerek bireysel kontrole imkân da sağlanmıştır. Tüm sistemler, jeneratör ve UPS (kesintisiz güç kaynağı) sistemleriyle destekli olup, kesintisiz çalışmalarına imkân sağlanıyor.

YıldızlıGüven Hastanesi’nde; yapılanma ve yönetimin her evresinde tüm süreçler Profesyonel eller tarafından yönetilmektedir. İnsan kaynaklarının yerleştirilmesi bu konuda örnek olarak gösterilebilir. Tamamen uluslararası tecrübelere sahip ekipler tarafından yönetilmektedir ve kısa bir süre sonra çalışanlara, uzman ekipler tarafından çok iddialı ve kaliteli eğitimler verilmeye başlanmıştır.

Açılışa doğru çalışmaların hızlandığı hastanemizde vizyonuna ve misyonuna uygun olarak her süreç özenle ele alınıyor. Bölge halkına en üst hasta memnuniyeti verebilmek amacıyla bütün kaynaklar seferber ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler