Yıldızlı Güven'de hastalara ziyaret

Trabzon Özel YıldızlıGüven Hastanesi Tıbbi Direktörü  Opr. Dr. Yusuf Aşık, hastanelerinin Trabzon’da ve bölgede önemli hizmetler vereceğini belirtti.

Yıldızlı Güven'de hastalara ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yıldızlı Güven Hastanesi Sahibi Hasan Güven, Sağlık Bakanlığı Müfettişi Hakan Yurdakul, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Sağlık İl Müdürü Dr. Kemal Süleyman, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hikmet Çolak, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Sanayi Ticaret Müdürü Hayri Taç, Trabzon Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul, Kara Yolları 10. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, Tarım İl Müdürü Bektaş Erdoğan ve Ürolog Aydın Aydın’ın da katıldığı yemeklı toplantıda YıldılıGüven Hastanesi ve Trabzon’daki sağlık masaya yatırıldı.

Trabzon’a önemli bir hastanenin kazandırıldığını belirten Vali Recep Kızılcık, “Hem Özel hastanelerimiz hem de devlet hastanelerimiz önemli bir kazanımdır kentimiz için. Gerçekten güzel ve teknolojik bir hastane inşa edildi Akçaabat’a. YıldızlıGüven hastanesi Trabzon’daki sağlık eksiklikleri noktasında bölgenin ihtiyacını karşılayacaktır” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise hastaneyi gördüğünde aklına belediye başkanı seçilmeden önce Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevi geldiğini belirterek, “İçimden hastaneyi gezmek geldi, durun bir bakayım” esprisini yaptı.

Başkan Gümrükçüoğlu hastaneni sahibi Hasan Güven'e hastaneni hangi kategoride olduğunuda sorarak" Hastahne genel itibariyle birinci sınıf. Trabzon ççok kaliteli bir hastane daha kazandı. Sayın Hasan Güven'i kutlamak gerekli. Bu başarılarını tıbbı alanda da göstermelerini bekliyoruz. Kendilerine başarılar dileriz " dedi 

AŞIK: BÖLGENİN KALBİ OLACAĞIZ

Trabzon Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yusuf Aşık, Trabzon’a önemli bir hastane kazandırıldığını belirterek, “Hem Trabzon’da hem de bölgede önemli işlere imza atmak adına çıktık bu yola. Hem Trabzon’da olsun hem de çevre illerden olsun insanlarımız rahatça hastanemize gelerek tedavi olabilecekler.

Önemli ameliyatlar ve tedavi yöntemleriyle insanları sağlığına kavuşturduktan sonra evlerine gönderebileceğiz. Ekip olarak her türlü sorunun halledilmesi noktasında hazırız. Yıldızlı Güven Hastanesi bir özel hastanenin dışında profesyonel ekipten oluşan bir hayat kurtarma ekibinin içinde yer aldığı hastanedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık