Yeşil kartlıdan çıkanlara bak

 Testler sonucunda G-1 seviyesinde 210 vatandaş çıkarken, yeşil kart kullanan bir kişinin üzerinde kayıtlı 15 parça arsa olduğu ortaya çıktı.  Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yetkililerden alınan bilgiye göre, yapılan müracaatlardan 503 kişinin testinin ya

Yeşil kartlıdan çıkanlara bak

 

Testler sonucunda G-1 seviyesinde 210 vatandaş çıkarken, yeşil kart kullanan bir kişinin üzerinde kayıtlı 15 parça arsa olduğu ortaya çıktı. 

 

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yetkililerden alınan bilgiye göre, yapılan müracaatlardan 503 kişinin testinin yapıldığı ve 489 kişinin daha gelir testinin yapılacağı belirtildi. Gelir testi sonrası 270 kişinin G-0, 210 kişinin ise G-1 seviyesinde geliri olduğu tespit edildi.

 

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, gelir testinin kapsamlı bir çalışma olduğunu söyleyerek, eskiden bazı küçük yerlerde neredeyse nüfusa yakın yeşil kart verildiğine dikkati çekti. Kaya, bunun sebebinin kişilerin ikamet yerlerinden değil doğduğu yerden başvuru yapması ve orada da mal varlığının olmamasından kaynaklandığını kaydetti.

 

Kaymakam Mustafa Kaya son çalışmalar ile daha rasyonel değerlendirme yapıldığını belirtti. Test sonucunda şu an eskiden yeşil kart sahibi olup şimdi G-1 gelir seviyesine çıkan 40 vatandaşın bulunduğuna değinen Kaya, "Mesela bir vatandaşımızın üzerinde 15 parça arsa çıktı. Biz de vatandaşın gelir durumunu uygun düzeyle değiştirdik." diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler