Yabancılar Trabzon'u seçiyor

Estetik ameliyatların Türkiye'de Avrupa ülkelerine göre neredeyse yarı fiyatlarla yapılması, estetik turizmini Trabzon'a taşıdı.Avrupalı'lar, artık güzelleşmek için de Türkiye'yi tercih ediyor. Trabzon'da faaliyet gösteren Estetik plus kliniği Estetik ve

Yabancılar Trabzon'u seçiyor

Estetik ameliyatların Türkiye'de Avrupa ülkelerine göre neredeyse yarı fiyatlarla yapılması, estetik turizmini Trabzon'a taşıdı.

Avrupalı'lar, artık güzelleşmek için de Türkiye'yi tercih ediyor. Trabzon'da faaliyet gösteren Estetik plus kliniği Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu, özellikle İngiltere ve Almanya'da estetik operasyonlarda fiyat ve başarı oranlarındaki fark nedeniyle Avrupalı'ların son gözdesinin Türkiye olduğunu söylüyor. Yabancıların başta burun estetiği, saç ekimi ve göğüs estetiği olmak üzere çeşitli estetik ameliyatlar için Trabzon'a geldiklerini belirten Ambarcıoğlu, "Karakteristik
Karadenizli burun yapısı Trabzon'da burun estetiği ameliyatını açık ara öne çıkarıyor. Trabzon, özellikle burun estetiğinde Türkiye'de bir marka olmayı başardı. Geçtiğimiz yaz döneminde özellikle İngiltere, Avusturya, Hollanda, Almanya, Yunanistan ve Rusya'dan onlarca kişi estetik yaptırmak için gruplar halinde Trabzon'a geldi. Estetik cerrahideki son trendleri bu hastalara uyguladık. Operasyonların ardından 5-10 gün Trabzon'da kaldıktan sonra bütün hastaları memnun bir şekilde ülkelerine uğurladık.

Estetiğin sağlık turizminde önemli bir ağırlık kazandığını görüyorum, bu bir pazar. Ameliyat programının içinde konaklama ve şehir turları da var. 'Hasta hem burun ameliyatı oluyor hem yağlarını aldırıyor. Hem de Sümala'yı, Uzungöl'ü, Ayder Yaylası'nı görme fırsatına sahip oluyor. Güven çok önemliydi. Biz kısa bir zaman sürecinde bu güveni sağladık. Amacımız artık estetik cerrahide kalıcı bir marka değeri olmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık