Ünlülerin yogacısı tecavüzcü çıktı

George Clooney, Madonna gibi yıldızların tavsiye ettiği ünlü yoga gurusu Bikram Choudhury tecavüzle suçlanıyor. ABD'de kendi adıyla anılan "sıcak yoga" sistemini yaratan Hindistanlı yoga gurusu Bikram Choudhury'nin (69), öğrencileri arasında bulunan çok s

Ünlülerin yogacısı tecavüzcü çıktı
George Clooney, Madonna gibi yıldızların tavsiye ettiği ünlü yoga gurusu Bikram Choudhury tecavüzle suçlanıyor.
 
ABD'de kendi adıyla anılan "sıcak yoga" sistemini yaratan Hindistanlı yoga gurusu Bikram Choudhury'nin (69), öğrencileri arasında bulunan çok sayıda genç kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. New York Times Gazetesi'nin haberine göre, son 1 ay içinde 2 öğrenci Choudhury'ye tecavüz davası açtı. 2 öğrenci de "Bikram yogası"nı öğrenmek için Choudhury'ye 12 bin dolar ödemişti.
 
ÜNLÜLER ÖNERMİŞTİ
 
40 derece sıcaklıkta nemli bir ortamda yapılan Bikram yogası Madonna, David Beckham, Jennifer Aniston ve George Clooney gibi yıldızlar tarafından tavsiye edilince dünya çapında ün kazanmış, Choudhury'ye para ödeyip tekniği öğrenenler dünya çapında 650 stüdyo açmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler