TS'den Gaziantepspor'a yeni teklif

Trabzonspor, Serdar, Muhammet ve Cenk için yeni bir transfer paketi hazırladı.Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Gaziantepspor’un savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş, g

TS'den Gaziantepspor'a yeni teklif

Trabzonspor, Serdar, Muhammet ve Cenk için yeni bir transfer paketi hazırladı.

Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Gaziantepspor’un savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş, golcüler Cenk Tosun ve Muhammet Demir için yeni bir transfer paketi hazırladı. 

Öncelikli olarak Antep’ten Serdar Kurtuluş transferini gerçekleştirmek isteyen yönetim Burak Yılmaz'ın ayrılma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Cenk Tosun ve Muhammet’i de gündeme aldılar.

Bordo-Mavili yönetim Gaziantepspor Kulübüne 3 futbolcu için Muhammet Demir, Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun için 4 milyon Euro + bir futbolcu teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor adına görüşmeleri sürdüren yönetici Tuncay Bekiroğlu, bir araya geleceği başkan İbrahim Kızıl’a bordo mavililerin yeni teklifini iletecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık