TRİSAT'tan Çınarka'ya ziyaret

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği (TRİSAT) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Kamu Hastaneleri Birliği genel sekrerliğine atanan Yard. Doç. Dr. Halit Çınarka'yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.Ziyarete başkan Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, Cevahir

TRİSAT'tan Çınarka'ya ziyaret

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği (TRİSAT) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Kamu Hastaneleri Birliği genel sekrerliğine atanan Yard. Doç. Dr. Halit Çınarka'yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

10548298_1589029297983999_6499055406678676365_o.jpgZiyarete başkan Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, Cevahir Arduç, Recep Ergenç, Sevgi Ayçiçek, Tülay Hazaroğlu, Kemal Küçükyılmaz, Fatma Ülker katıldılar.

TRİSAT Başkanı Kalaycıoğlu,Trabzon' da turizmin çeşitlendirilmesi, katma değer yaratması ve istihdama katkı sağlaması için yola çıkıldığını belirtti.

TRİSAT yönetim kurulu Üyesi Recep Ergenç, Onuncu Beş Yıllık Plan ve 61 ve 62. Hükümet'in açıkladığı reform programlarında Sağlık Turizmine verilen önemi paylaştı.

Genel Sekreter Yard.Doç.Dr.Halit Çınarka ziyarette, sektörün paydaşı olarak Kamu Hastaneleri Birliği Trabzon'un sağlık turizmi alanında bir üst lige taşımak için her türlü işbirliği ve destek için elden gelen katkının sağlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık