Trabzon'un şikayetiyle gözaltı!

Giresun'un Görele ilçesinde, sahte diş hekimi oldukları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.Trabzon Diş Hekimleri Odası'nın şikayeti üzerine, Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçede hekim olmayan kişiler tarafından vatandaşların ağız ve diş sağlığ

Trabzon'un şikayetiyle gözaltı!

Giresun'un Görele ilçesinde, sahte diş hekimi oldukları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

Trabzon Diş Hekimleri Odası'nın şikayeti üzerine, Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçede hekim olmayan kişiler tarafından vatandaşların ağız ve diş sağlığı muayenelerini yapıp hastalara yasa dışı olarak protez yaptığı belirlenen kişilere yönelik operasyon başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu, Görele'nin Kumyalı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın Bodrum katında kaçak olarak muayene ve diş tedavisi yapan K.Ç., A.K. ve A.K. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Olayla ilgili firarda bulunan K.K. isimli şahsın yakalanmasına çalışılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık