Trabzonlu krediyi estetikte kullanıyor

 Trabzon'da, 70 yaşında bile saç ektirenlerin olması dikkat çekiyor. Trabzon'da özel kliniğinde faaliyet gösteren Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ömer Ambarcıoğlu, estetik olmak için bazı hastaların banka kredisi bile çektiklerini belirtirken, estetik cerra

Trabzonlu krediyi estetikte kullanıyor

 

Trabzon'da, 70 yaşında bile saç ektirenlerin olması dikkat çekiyor. Trabzon'da özel kliniğinde faaliyet gösteren Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ömer Ambarcıoğlu, estetik olmak için bazı hastaların banka kredisi bile çektiklerini belirtirken, estetik cerrahinin sigorta kapsamında olmadığından tüm masrafların hastanın kendisine ait olduğunu belirtti. 
 
Burun estetiği 3 bin 500 TL, yüz gerdirme operasyonunun 8 bin TL olduğunu kaydeden Dr. Ambarcıoğlu, "Hayatımızda pahalı gereksinimler olan bir ev satın almak, çocuğunuzu üniversiteye göndermek, arabanızı değiştirmek, veya işinizi büyütmek için bir çok finansman seçenekleri var.
 
Eğer estetik operasyon düşünüyorsanız ne yapacaksınız? Ortalama olarak meme büyütme operasyonu 5 bin TL. Burun estetiği 3 bin 500 TL ve yüz germe operasyonu 8 bin TL civarında maliyeti söz konusudur. Estetik cerrahi sigorta kapsamında değildir tüm masraflar cepten ödenmelidir" dedi.
 
Bu konuda değişen ödeme davranışlarının sergilendiğini ifade eden Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ömer Ambarcıoğlu, şöyle konuştu: "Estetik operasyonlar için hastalarımızın yeni ödeme seçenekleri arasında en çok banka kredisi kullandıklarını görüyoruz. Estetik ameliyatlar günümüzde her kesim insan tarafından talep ediliyor, ayrıca doğum günü hediyesi olarak arkadaşları tarafından çok istedikleri operasyonların karşılandığını; bu desteği sosyal medya aracılığıyla organize ettiklerine şahit oluyoruz. Özellikle meme, burun, karın germe, liposuction (yağ aldırma) ,vücut şekillendirme, saç ekimini sık yapıyoruz. 18 yaşından sonra herkesi ameliyat edebiliriz, üst sınır yok.
 
70 yaşında bir hastamıza göğüs kıllarından saç ekimi yaptık. Israrla bizi bu operasyona ikna etti. Ondaki bu gençleşme arzusu hayata bağlılığı takdire şayandı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık