Trabzon'da yine eczane soruşturması

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Beşikdüzü ilçesinde bir eczanenin sahte reçeteler ile bazı hastalara ilaç yazdığı gerekçesi ile yapılan şikâyette soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgiye göre; Sosyal Güvenlik Kurumuna giden 3 vatandaş ilçede bulunan bir

Trabzon'da yine eczane soruşturması

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Beşikdüzü ilçesinde bir eczanenin sahte reçeteler ile bazı hastalara ilaç yazdığı gerekçesi ile yapılan şikâyette soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgiye göre; Sosyal Güvenlik Kurumuna giden 3 vatandaş ilçede bulunan bir eczaneden kendi sağlık güvenceleri altında habersiz ilaç yazıldığını öne sürdüler.

Bu ihbar üzerine SGK Kurumu bu eczane hakkın inceleme başlattı. İnceleme sonrası eczane sahibi hakkında işlem yapıldı. İlçe savcılığına çağrılan işletme sahibi, hakkında ki iddiaları kabul etmedi. Şahıs hakkında Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler