Trabzon'da o hastalara sürpriz

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman beraberindeki heyetle birlikte hastanelerden taburcu olup evine giden hastaları evlerinde ziyaret etti.Bu ziyaretlerin devamlı hale geleceğini bildiren Süleyman ev ziyaretlerinden hasta ve yakınlarının çok memnun o

Trabzon'da o hastalara sürpriz

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman beraberindeki heyetle birlikte hastanelerden taburcu olup evine giden hastaları evlerinde ziyaret etti.

Bu ziyaretlerin devamlı hale geleceğini bildiren Süleyman ev ziyaretlerinden hasta ve yakınlarının çok memnun olduğunu dile getirdi.

Ayrıca hasta ve yakınlarının hastanelerde verilen hizmetlerden memnun olduklarını duymuş olmanın sevindirici olduğunu söyleyerek memnuniyetin sınırı olmadığını hasta memnuniyetinin daha da artırılabilmesi için İlimizde sağlık alanında neler yapılması gerekirse yapılacağını ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık