Trabzon'da kalp hastalığı için balon uçurdular

Medical Park Trabzon Hastanesi, kanser ve kalp hastalığına dikkat çekmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile sağlık standı açtı ve bin balon gökyüzüne bıraktı.Medical Park Trabzon hastanesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile K

Trabzon'da kalp hastalığı için balon uçurdular

Medical Park Trabzon Hastanesi, kanser ve kalp hastalığına dikkat çekmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile sağlık standı açtı ve bin balon gökyüzüne bıraktı.

Medical Park Trabzon hastanesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kanser haftası ve Kalp haftası dolayısıyla, Trabzon Meydan Parkında Sağlık Standı açarak halkla bir araya geldi. Medical Park Trabzon hastanesi Standında şeker ve tansiyon ölçümü yapılırken, Kanser ve Kalp hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı. Çocukların da unutulmadığı günde çeşitli eğlenceli etkinliklerle keyifli bir gün yaşatıldı.

Etkinliği gerçekleştiren Medical Park Trabzon Hastanesinin Genel Müdürü Murat Uğur, "Trabzon halkını gerçekleştirdiğimiz bütün faaliyetlerle bilinçlendirmek, sağlık konularından duyarlı davranmalarını sağlamayı amaçladık. Halkımızın yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti, Medical Park Trabzon Hastanesi ailesi olarak şehrimizde sağlıklı nesiller yetişebilmesi için biz üzerimize düşen ne var ise azami gayretle yerine getirebilmek için çalışacağız’’ dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Trabzon Medical Park Hastanesi standını ziyaret ederek gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinlik nedeni ile Medical Park Trabzon Hastanesi ailesine teşekkür etti.

20150420aw389166_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler