Trabzon - Rize yakınlaşıyor

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ev sahipliğinde 30 Temmuz Perşembe günü saat 15:00'de ''Sağlık Turizmi ve Doğu Karadeniz Bölgesi için planlamalar.'' konulu panel yapılacak.Haber61.net köşe yazarımız Rceep Ergenç'in yöneteceği panele konuşm

Trabzon - Rize yakınlaşıyor

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ev sahipliğinde 30 Temmuz Perşembe günü saat 15:00'de ''Sağlık Turizmi ve Doğu Karadeniz Bölgesi için planlamalar.'' konulu panel yapılacak.

Haber61.net köşe yazarımız Rceep Ergenç'in yöneteceği panele konuşmacı olarak şu isimler katılacak;

1- Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi - Dernek başkanı - Derneğin misyon ve vizyonu ile ilgili olarak derneğin kuruluş amacı ve bölgedeki hedefleri hakkında

2- Tülay Hazaroğlu- Trabzon Medical Park hastaneleri İletişim ve Pazarlama Müdürü - VIP katlar nasıl planlanmalı - Medical Park Hastaneleri olarak VIP hasta hizmeleri ve VIP hastane katı konusunda nasıl çalışıyorlar- bir VIP katta neler olmalı? VIP hasta hizmetleri nedir?

3- Sevgi Çiçek Trabzon Kamu hastaneler birliği - Kamu Hastaneler bilirliği Trabzon olarak neler yaptıklarını ve deneyimleri ile birlikte bir grup veriyi paylaşacak

4- Yurdanur Murzoğlu _Ugur Grup Medikal ve sağlık Asis. Hizmetleri LTD. ŞTİ- Sağlık turizmi sektöründe bölgenin stratejik hedefleri nelerdir? pazarlama stratejilerinde nelere dikkat edilmelidir? sektörel bazı verilerin paylaşımı.

5- Fatih Ege-DOKA - bölgeye verilebilecek destekler ve DOKA bu konuda nasıl destek olabilir?

6- Hakan Üst - Trabzon- Sağlık Turizmin'de kurumsal pazarlama ve stratejileri, kurumsal iletişim yöntemlerini nasıl uygulamalıyız? Sağlık turizminde hedef pazar belirlerken nelere dikkat ediyoruz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler