Takım küme düşünce istifa etti!

Ankaragücü'nün 5 Şubat 2012 tarihinde yapılan olaylı Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Muhammet Haluk Ilıcan, başkanlık görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.Muhammet Haluk Ilıcan, göreve geldiği süreci ve istifasını d

Takım küme düşünce istifa etti!

Ankaragücü'nün 5 Şubat 2012 tarihinde yapılan olaylı Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Muhammet Haluk Ilıcan, başkanlık görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Muhammet Haluk Ilıcan, göreve geldiği süreci ve istifasını değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı. Ilıcan'ın açıklaması şu şekilde:

"MKE Ankaragücü camiasına kısa bir süreliğine de olsa girmiş bulunmaktayım. Bu süreç içersinde ne olursa olsun koyduğumuz hedeflerden şaşmayacağımızı açıkça tüm camiaya deklare etmiştim.

Fakat gelinen noktada yıllarını Ankaragücü kulubüne vermiş olan büyüklerimizin yapılacak olan işlerde destek olmak adına fikirlerinin, bu camianın kurtulması için yeterli olmadığını çok üzülerek görmüş bulunmaktayım.

Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımın hedefi, yapılan usulsüzlükleri engellemek ve Ankaragücü kulübünün kapılarını gerçek sahipleri olan taraftarlara, Ankara halkına ve Ankaragücü takımına gerçekten sahip çıkacak insanlara açmaktı. Fakat geldiğimiz noktada, bu çalışmaların belirttiğim süreçte yapılmasının mümkün olmadığını malesef üzülerek görmüş bulunmaktayım.

Bu nedenle, yönetim kurulumuzla aldığımız ve kamuoyuna deklare ettiğimiz kongrenin hemen yapılmasının mümkün olmadığını görmekteyiz. Kongre tarihine kadar olan süreçte yapılacak olan çalışmalarımızı Ankaragücü camiası ile paylaşacağız.

Ben iş hayatımda dahil olmak üzere, hukuksuzluğun ve entrikaların içersinde asla olmadım ve olmayacağım da.

Yönetim kurulunda göreve devam edecek olan arkadaşlarımın bilgimiz dahilinde yapacakları çalışmaların tamamen hukuksal yapıya ulaşmasının ardından gerekli zeminler oluşturularak tüzük kongresi gerçekleştirilecektir.

Ben entrikaların içersinde olmayacağımı bu işin başında açıkça beyan etmiştim.

Bu nedenle 27 Şubat 2012 tarihinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'na da katımayacağımı belirtirim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık