Sigarayı bırak, hediyeyi kap!

Üniversitelerde sigaraya savaş açılıyor. Dumansız kampüs projesi hayata geçiyor. Kampüslerde sigaraya karşı büyük bir savaş verilerek öğrencilerin sigarayı bırakmaları teşvik edilecek. YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, "Bu proje öğrencilerimizi sigara içmemey

Sigarayı bırak, hediyeyi kap!

Üniversitelerde sigaraya savaş açılıyor. Dumansız kampüs projesi hayata geçiyor. Kampüslerde sigaraya karşı büyük bir savaş verilerek öğrencilerin sigarayı bırakmaları teşvik edilecek.

 

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, "Bu proje öğrencilerimizi sigara içmemeye teşvik eden, sigara içmenin zararlarını göstererek onları bu faliyetten uzak tutmayı amaçlayan bir projedir" diye konuştu.

 

Proje kapsamında bütün üniversitelere çadırlar kurulacak. Üniversitelerde "Sigara İçen Giremez" adıyla bir dizi konser düzenlenecek.Sağlık taraması için doktorlar gelecek. Marmara Üniversitesi’nden başlatılacak proje, 14 Mart’ta Türkiye geneline yayılacak.

 

Hediyeler çok cazip

3 aylık deneme süreci sonunda sözleşmesine sadık kalan üniversiteli öğrenciye çekiliş sonucuna göre hediyeler verilecek. Hediyeler arasında yurtdışında dil eğitimi ve stajlar, dizüstü bilgisayarlar da yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık