Sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı talebi

 Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Sağlık çalışanlarına da yıpranma hakkı verilmesini talep ediyoruz" dedi. Memiş, Nazilli Devlet Hastanesini ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının yıpranma haklarına kavuşmaları için çalış

Sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı talebi

 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Sağlık çalışanlarına da yıpranma hakkı verilmesini talep ediyoruz" dedi.
 
Memiş, Nazilli Devlet Hastanesini ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının yıpranma haklarına kavuşmaları için çalışma yaptıklarını belirtti.
 
Sağlık çalışanlarının koşullarının düzenlenmesinin önemine dikkati çeken Memiş, "Sağlık çalışanlarımız 24 saat usulüne göre çok ağır şartlarda çalışmakta. Çalışmaları karşılığında verilen maaş, emeklerine karşı ölçülemez ama biz sendika olarak şartlarının iyi duruma gelmesi için çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarına da yıpranma hakkı verilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.
 
Türkiye'de 30 bin hekim açığı bulunduğuna ilişkin açıklamayı değerlendiren Memiş, sadece aile hekimi ihtiyacının 20 bin olduğunu, sağlıkta istihdam eksiğinin ortadan kaldırılması gerektiğini kaydetti.
 
Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Nail Ündağ'dan hastaneye ilişkin bilgi alan Memiş, sağlık çalışanları ile görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler