Pratik epilasyon işlemi : Lazer

Epilasyon Nedir ?Epilasyon kişinin vücudunda bulunan istenmeyen kıl ve tüylerin çeşitli yöntemler kullanılarak (ağda, cımbız, tüy dökücü kremler, lazer epilasyon vb.) bulundukları bölgeden geçici ya da kalıcı olarak alınması işlemine verilen isimdir.Lazer

Pratik epilasyon işlemi : Lazer

Epilasyon Nedir ?

Epilasyon kişinin vücudunda bulunan istenmeyen kıl ve tüylerin çeşitli yöntemler kullanılarak (ağda, cımbız, tüy dökücü kremler, lazer epilasyon vb.) bulundukları bölgeden geçici ya da kalıcı olarak alınması işlemine verilen isimdir.

Lazer Epilasyon Nedir ?

Kişinin vücudunda bulunan istenmeyen kıl ve tüylerin birden fazla seans boyunca lazer kullanılarak kalıcı olarak yok edilmesi işlemine lazer epilasyon adı verilmektedir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır ?

Farklı cilt tipleri için farklı lazer epilasyon cihazları kullanılmaktadır. Her epilasyon cihazının ve tipinin kendine has avantajlı ve dezavantajlı yönleri bulunmakla beraber tüm lazer epilasyon uygulamalarının kıl kökleri üzerinde etki prensibi aynıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık