Özel Karadeniz vizyonunu yeniledi

Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Dr. Burhan Eyüpoğlu, Trabzon’da 1987 yılında Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk özel hastanesi olarak hizmete açıldıklarını belirterek sağlık sektöründe Trabzon’da ilklerin öncülüğünü yaptıklarını hatırlattı.Dünyadaki yeni g

Özel Karadeniz vizyonunu yeniledi

Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Dr. Burhan Eyüpoğlu, Trabzon’da 1987 yılında Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk özel hastanesi olarak hizmete açıldıklarını belirterek sağlık sektöründe Trabzon’da ilklerin öncülüğünü yaptıklarını hatırlattı.


Dünyadaki yeni gelişmeleri ilk uygulayanlardan olmanın yanı sıra, her alanda referans hastane olmayı hedefleyen, güvenilirliği ve verdiği hizmetin beklentilerin üstünde olması ile sağlık göçünü en aza indiren, uluslararası standartlarda hizmet veren bir hastane olduklarını belirten Eyüpoğlu “Karadeniz Hastanesi, insana verdiği değerle, hastalarını yaşama bağlar” dedi.


Acil servislerinde 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini kaydeden Eyüpoğlu, bunun yanı sıra Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Çocuk Sağlığı, İç Hastalıkları Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Psikiyatri, Klinik Psikoloji, Psikoteknik, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Enfeksiyon Hastalıkları ve diyaliz servisleriyle Trabzonlular ve bölge halkının hizmetinde olduklarını söyledi.


Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Dr. Burhan Eyüpoğlu, hasta haklarına duydukları saygı ile her hastaya özel olduğunu hissettirmeyi amaçladıklarını kaydederek “Her zaman, her koşulda doğru tanı ve tedavi sunmak, hastaların tüm branşlarda her türlü ihtiyacını karşılayabilmek, güncel bilimsel bilgi ve teknoloji ile bölgesinde öncü olmak, öncü kalmak, kaliteden ödün vermeden kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak, ulusal ve uluslararası sağlık politikalarını takip etmek, ulusal sağlık politikalarının belirlenmesine katkıda bulunmak” için yola çıktıklarını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık