Özel İmperial Hastanesi Hemşireler gününü kutladı

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, beraberinde İşletme Müdürü Hakan Sağlam, müdür yardımcısı Fatma Ülker ve Başhemşire Perihan Sarıdaş ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelere karanfil vererek Hemşireler Günü’nü kutl

Özel İmperial Hastanesi Hemşireler gününü kutladı

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, beraberinde İşletme Müdürü Hakan Sağlam, müdür yardımcısı Fatma Ülker ve Başhemşire Perihan Sarıdaş ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelere karanfil vererek Hemşireler Günü’nü kutladılar.

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, beraberinde İşletme Müdürü Hakan Sağlam, müdür yardımcısı Fatma Ülker ve Başhemşire Perihan Sarıdaş ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelere karanfil vererek Hemşireler Günü'nü kutladılar.

2-119.jpg

Başhekim Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, hemşirelik hizmetinin sağlık sektörünün olmazsa olmazlarından olduğunu ifade ederek, "Sağlık hizmetleri doktoru, hemşiresi ve diğer sağlık çalışanları ile bir ekip hizmetidir. Hemşirelik bu ekip hizmetinin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarındandır. Hemşirelik; insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Sağlık hizmetinin bu en temel ve asli unsurunu oluşturan, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık