Ö.Y. Güven hastanesi eğitim verdi

Sağlıklı beslenme ve kişisel hijyen alışkanlıklarının küçük yaşlarda kazanıldığını ve bu nedenle ilköğretim okullarında bu eğitimleri verdiklerini belirten Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Diyetisyeni Erdem Addülselam’a Eğitim Hemşiresi Yasemin Yeşilırmak, A

Ö.Y. Güven hastanesi eğitim verdi

Sağlıklı beslenme ve kişisel hijyen alışkanlıklarının küçük yaşlarda kazanıldığını ve bu nedenle ilköğretim okullarında bu eğitimleri verdiklerini belirten Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Diyetisyeni Erdem Addülselam’a Eğitim Hemşiresi Yasemin Yeşilırmak, Acil Hekimi Dr. Mehmet Duman ve Halkla İlişkiler Şefi Bahar Çakır eşlik etti.

 

İlköğretim okulundaki öğrencilere sağlıklı yaşam bilgileri veren hastane personelinin 2-3 Haziran tarihleri arasında 24 Şubat İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulları’nda, 8-9 Haziran tarihleri arasında Çukurçayır İlköğretim Okulu ve Osman Altuntaş İlköğretim Okulları’nda eğitim vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık