Organ nakli yapılan hasta öldü!

  Antalya Akdeniz Üniversite Hastanesi’nde 21 Ocak’ta donör Ahmet Kaya’dan alınan çift kol,iki çocuk babası 34 yaşındaki Atilla Kavdır’a nakil edilmişti. Atilla Kavdır naklin ardından 34 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 69’cu gün taburcu olmuş bir gün so

Organ nakli yapılan hasta öldü!

 

 

Antalya Akdeniz Üniversite Hastanesi’nde 21 Ocak’ta donör Ahmet Kaya’dan alınan çift kol,

iki çocuk babası 34 yaşındaki Atilla Kavdır’a nakil edilmişti. Atilla Kavdır naklin ardından 34 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 69’cu gün taburcu olmuş bir gün sonra ise tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Atilla Kavdır 1 Mayıs’ta kan zehirlenmesi (sepsi) ve tansiyon düşmesi sebebiyle Akdeniz Üniversitesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. İki gündür yoğun bakımda tedavisi süren Kavdır’ın bu sabaha karşı 04.30’da hayatını kaybettiği bildirildi. Kavdır’ın ölüm haberinin ardından oğlu İbrahim Kavdır, 11 yaşındaki kızı Esra Kavdır ve yakınları hastaneye geldi. Yakınları gözyaşı dökerken, Kavdır’ın cenazesi Cuma namazının ardından Varsak Mezarlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık