Of'ta eğitim semineri verildi

Of Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Veremden Korunma Yöntemleri, Sigaranın Zararları, Karbonmonoksit Zehirlenmeleri ve Mantar Zehirlenmelerine karşı eğitim seminerleri verildi. Of Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Hemşiresi Emel Yılmaz tarafından Ocak ayı iç

Of'ta eğitim semineri verildi

Of Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Veremden Korunma Yöntemleri, Sigaranın Zararları, Karbonmonoksit Zehirlenmeleri ve Mantar Zehirlenmelerine karşı eğitim seminerleri verildi. 

Of Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Hemşiresi Emel Yılmaz tarafından Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen eğitimler ile hem öğrenciler hem de vatandaşlar bir çok konuda bilgi sahibi oldular.
 
Özellikle katılımcılara sigara içmemeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Yılmaz, “Kendimizi, ailemizi ve ülkemizi seviyorsak sigara içilmemesi konusunda çok hassas olmalıyız. Bu konu sadece bizim buralarda anlatmamızla olmaz. Herkes gönüllü birer sigara savaşçısı olması lazım. Sigaradan dolayı oluşan hastalıklar ve sigaraya ödediğimiz milyarlarca lirayı eğitime ve kalkınmamıza harcamamız daha hızlı gelişmemize ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir ülke bırakmak adına çok önemli olduğunu” söyledi.
 
Ekibimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin halkımızı bilinçlendirmek adına çok yararlı olduğunu belirten Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Barış Çağlar, “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz eğitim faaliyetlerinin artarak devam edeceğini, bu eğitim faaliyetleri sonucunda vatandaşlarımızın bilgilenerek, topluma faydalı bireyler haline gelmesi kendileri açısından büyük bir mutluluk kaynağı olacağını” belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler