Numune Hastanesinde teftiş var!

Geçtiğimiz hafta, “cumartesi günleri de hizmet verme” kararı alan Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine bu hafta Ankara'dan gelen Sağlık Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ve beraberindeki ekip uy

Numune Hastanesinde teftiş var!

Geçtiğimiz hafta, “cumartesi günleri de hizmet verme” kararı alan Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine bu hafta Ankara'dan gelen Sağlık Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ve beraberindeki ekip uygulamayı inceledi.

Trabzon Numune ve Araştırma Hastanesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek cumartesi günleri de poliklinik hizmeti verecek. Hastanede, poliklinik hizmetlerinin başlaması münasebetiyle bir tören düzenlenmişti. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın da katıldığı törene İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman ile çok sayıda sağlık personeli katılmıştı. Bugün Ankara'dan inceleme için gelen Sağlık Müsteşarı Prof.Dr. Nihat Tosun, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri Sebahattin Alemdar ve Turan Terzi Numune Hastanesindeki uygulamayı incelemek üzere Numune ve Eğitim Araştırma Hastanesine geldiler. Heyeti Numune Hastanesi Başhekimi Ekrem Algün, Başhekim Yardımcısı Hasbi Ergün karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler