Medical Park'ı almaktan vazgeçti!

Türkiye'deki başlıca özel hastane zincirlerinden birini oluşturan Medical Park geçen yıl iki hissedarı ve ABD merkezli Carlyle CG.O tarafından satışa çıkarılmıştı. Satış için Goldman Sachs GS.N ve Credit Suisse CSGN.VX yetkilendirildi. Konu hakkında bilgi

Medical Park'ı almaktan vazgeçti!
Türkiye'deki başlıca özel hastane zincirlerinden birini oluşturan Medical Park geçen yıl iki hissedarı ve ABD merkezli Carlyle CG.O tarafından satışa çıkarılmıştı. Satış için Goldman Sachs GS.N ve Credit Suisse CSGN.VX yetkilendirildi.
 
Konu hakkında bilgi sahibi beş kaynak, şirketin değerlemesi konusunda görüş ayrılıkları olduğunu ve şirketin hissedarlık yapısının satışı zorlaştırdığını ifade ettiler.
Medical Park'ın satışı için daha önce Texas Pacific Group ile yürütülen görüşmeler sonuçsuz kalmış, hisse satışı için Pamplona Capital'a münhasıran görüşmeler başlamıştı.
 
MEY İÇKİ'Yİ ALIP SATTI, MEDİCAL PARK'A GİRDİ
İki kaynak ise TPG ile tekrar görüşmelere başlandığını ifade etti.
Carlyle 2009'da Medical Park'ın yüzde 40'ını almıştı. Şirkette Muharrem Usta ve Haydar Sancak'ın da yüzde 30'ar payı bulunuyor.
 
Pamplona Capital konu hakkında açıklama yapmadı. Carlyle, TPG, Usta ve Sancak'a ise ulaşılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler