Lıposuctıon hakkında

Liposuction olarak adlandırılan işlemi esasen günümüzde pek çok farklı estetik operasyon ameliyatında yan unsur olarak kullanılan bir yöntemdir. Bununla beraber bahse konu olan liposuction işlemi uygulama yapılacak olan vücut bölgesinin kişinin doğal yaşl

Lıposuctıon hakkında

Liposuction olarak adlandırılan işlemi esasen günümüzde pek çok farklı estetik operasyon ameliyatında yan unsur olarak kullanılan bir yöntemdir. Bununla beraber bahse konu olan liposuction işlemi uygulama yapılacak olan vücut bölgesinin kişinin doğal yaşlanmasının bir sonucu olarak ortaya çıkan çeşitli yağlanma sorunlarına yönelik olarak uygulanan bir yöntemdir. Bu durum şu şekilde izah edilebilir kişide estetik uygulama yapılacak olan beden bölgelerinde halihazırda ölmemiş canlı hücreler mevcut ise o kişiye liposuction uygulaması işlemi yapılabilir.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık