Lekelere lazerle veda edilebilir

Cildin dış etkenlere maruz kalması, yaşlanmanın etkisi ve bazı hastalıklar sebebi ile cildimizde lekeler oluşum göstermektedir. Bu lekeler akne sonrası oluşan izler, çiller, doğum lekeleri, solaryum lekeleri, güneş lekeleri ve benzeri lekelerdir. Leke ted

Lekelere lazerle veda edilebilir

Cildin dış etkenlere maruz kalması, yaşlanmanın etkisi ve bazı hastalıklar sebebi ile cildimizde lekeler oluşum göstermektedir. Bu lekeler akne sonrası oluşan izler, çiller, doğum lekeleri, solaryum lekeleri, güneş lekeleri ve benzeri lekelerdir. Leke tedavisinde kullanılacak uygulama uzman bir hekim tarafından cilt analiziniz sonucunda belirlenmekte ve uygulamaya başlanılmaktadır. Leke tedavilerinde dikkat edilecek önemli bir nokta ise lekenin sebebinin bir hastalık olup olmadığıdır,  leke sebebi ve analizi sonucunda alınan bilgilere göre leke tedavisine başlanılmalıdır. Bakım eksikliği sebebi ile zamanla ciltteki gözenekler kapanır ve cilt oksijen ihtiyacı karşılayamaz, bu durumda cilt mat ve cansız bir görüntüye sahip olur. Cildinizin uzun yıllar boyunca canlı, parlak ve genç görünmesi için cilt bakım uygulamalarını periyodik olarak uygulatmalısınız. Leke tedavilerinde ve cilt bakımında karbon peeling, kimyasal peeling, prp uygulaması, fraksiyonel lazer, mezolifting gibi profesyonel leke tedavisi uygulamaları kullanılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık