Lazer Epilasyon Tamamen Güvenli midir ?

Hem ağrısız, hem de uzun süreli rahatlık sağlayan bir epilasyon uygulaması olan lazer epilasyon günümüzde yaygın olarak tercih edilmektedir.  Lazer ışınları kullanılarak uygulanan epilasyon yönteminin diğer epilasyon uygulamalarından en önemli farkı çok u

Lazer Epilasyon Tamamen Güvenli midir ?

Hem ağrısız, hem de uzun süreli rahatlık sağlayan bir epilasyon uygulaması olan lazer epilasyon günümüzde yaygın olarak tercih edilmektedir.  Lazer ışınları kullanılarak uygulanan epilasyon yönteminin diğer epilasyon uygulamalarından en önemli farkı çok uzun süreli rahatlık ve sonuçlar ortaya çıkarması, aynı zamanda ağrısız bir uygulama olmasıdır. Diğer epilasyon uygulamalarında  ağrılı, kısa süreli sonuçlar ortaya çıkmakta ve aynı zamanda cilt tahriş olmaktadır. Lazer epilasyon uygulamasında işlem esnasında hissedilen ağrı çok azdır. Teknolojinin sürekli gelişmesi ile beraber, artık lazer cihazlar üzerinde soğutucu başlıklar yer almakta  ve ağrı yok denecek kadar en az seviyeye indirilmektedir. Lazer sistemli epilasyon cihazları,  Alexandrite lazer,  Nd:YAG Lazer,  Diyot Lazerlerdir. Birbirinden farklı özelliklerdeki bu cihazların hepsinin epilasyon amacı ile  kullanılmasının temel sebebi;  uygulama yaptıracak kişilerin kıl ve cilt tiplerine göre farklı dalga boylarında olmasıdır. Dolayısıyla farklı sistemlerle lazer uygulanması gerekmektedir.  Örneğin açık renk cilt ve koyu kalın kıl tipine sahip kişilerde daha çok Alexandrite lazer başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.  Lazer epilasyon uygulaması yaptıracak kişilere poliklinik seçimleri süreci boyunca bu hususlara dikkat etmeleri gerektiğini ve uygulama yapacak doktorlardan detaylı bilgi almalarını kesinlikle tavsiye ederiz.

Bakınız : Lazer Epilasyon Fiyatları

Alexandrite tipi lazerler epilasyon amacı ile kullanımı en yaygın lazer sistemidir,  755nm dalgo boyuna sahiptir. Nd:YAG Lazer ise FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanmış olup 1069nm dalga boyuna sahiptir daha çok bronz tene sahip kişilerin epilasyon uygulamasında tercih edilmektedir.  Diyot tipi lazerler 810nm dalga boyuna sahip, açık ten rengine sahip kişilerin epilasyon uygulamasında başarılı sonuçlar ortaya çıkarabilmektedir.

Etiketler : Lazer Epilasyon Merkezleri

lazerveepilasyon.net lazer epilasyon cihazlarının ceşitlerini,uygulama alanları ve başarı oranlarını görebileceğiniz ve inceleyebileceğiniz bir web sitesidir. Lazer epilasyon uygulaması yaptırmak istiyorsunuz,  fakat aklınızda lazer epilasyon fiyatları ne kadar?, lazer epilasyon seans süresi kaç dakika?,  lazer epilasyon uygulaması seans sayısı kaç oluyor?  gibi sorular mı var? varsa eğer web sitemizdeki değerli uzman doktor ve hekimlerimizin makalelerini inceleyebilirsiniz.  Lazerveepilasyon.net üzerinden Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere lazer epilasyon uygulaması hizmetini veren poliklinik güzellik merkezlerinin detaylı bilgilerini ve epilasyon uygulamasını kullanan kişilerin yorumlarını görebilirsiniz.

Detaylı Bilgi : lazerveepilasyon.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler