KTÜ ücretsiz deri muayenesi yapacak

KTÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilimdalından yapılan yazılı açıklamada, deri kanserlerinin tedavisinin erken tanı ile mümkün olduğu belirtilerek, "Deri kanserleri diğer organ kanserlerinin aksine göze görünen kanserlerdir. Derinizdeki d

KTÜ ücretsiz deri muayenesi yapacak
KTÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilimdalından yapılan yazılı açıklamada, deri kanserlerinin tedavisinin erken tanı ile mümkün olduğu belirtilerek, "Deri kanserleri diğer organ kanserlerinin aksine göze görünen kanserlerdir. Derinizdeki değişiklikleri fark edebilir ve kanser yayılmadan durdurabilirsiniz" denildi.
 
Deri kanserlerinin toplumda giderek arttığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Toplumumuzda da giderek artan deri kanserleri hakkında doğru bilgilere ulaşmanızı sağlamak, sizleri, kendinizi ve ailenizi, özellikle çocuklarınızı deri kanserlerinden korunma konusunda bilgilendirmek istiyoruz. Türkiye'nin tüm bölgelerinde deneyimli dermatoloji uzmanlarının sorumluluğunda yürüttüğümüz Euromelanoma-Türkiye kampanyası kapsamında Trabzon'da 26 Haziran 2013 tarihinde 13.30-16.30 saatleri arasında dermatoloji polikliniklerinde sizleri bekliyor olacağız."
 
Açıklamada, kanser taramasının polikliniklerde ücretsiz yapılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık