Kızılay'dan sağlık semineri

Şube Başkanlığında düzenlenen ilkyardım seminerine TBMM Genel Sekreteri Saadettin Kalkan, İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Emniyet Müdürü İlker Kara, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Arslan, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Gene

Kızılay'dan sağlık semineri

Şube Başkanlığında düzenlenen ilkyardım seminerine TBMM Genel Sekreteri Saadettin Kalkan, İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Emniyet Müdürü İlker Kara, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Arslan, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci ile davetliler katıldılar.
    

Kaymakam Alper Faruk Güngör, burada yaptığı konuşmada, afetlerin yaşandığı bölgede ilkyardım konusunda herkesin bilgi sahibi olması gerektiğini belirterek, ''Böyle bir seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve semineri sunan öğretmenlere teşekkür ediyorum'' dedi.
    

Kızılay Şube Başkanı Mehmet Can ise böyle bir semineri ilk defa düzenlediklerini anlatarak, bu tür seminerlerin zaman zaman öğrencilere, zaman zaman da halka yönelik gerçekleştirileceğini kaydetti.
    

Seminere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen her okuldan 2 olmak üzere toplam 28 öğrenci katıldı. Seminer Beşikdüzü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi meslek dersleri öğretmeni Nuran Birinci ve Nadiye Gözaçan tarafından verildi.
    

Seminer sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere sertifika verileceği kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık