Kırışıklığa yeni önlem

Yer çekimi ve yaşın ilerlemesi ile cilt zamanla elastikiyetini kaybeder. Kırışıklık ve sarkmalar meydana gelmeye başlar. Zaman geçmesi ile daha belirgin hale gelirler. Vücudun her yerinde sarkmalar oluşabilir iken, kırışıklıklar yüz ve boyun bölgesinde da

Kırışıklığa yeni önlem

Yer çekimi ve yaşın ilerlemesi ile cilt zamanla elastikiyetini kaybeder. Kırışıklık ve sarkmalar meydana gelmeye başlar. Zaman geçmesi ile daha belirgin hale gelirler. Vücudun her yerinde sarkmalar oluşabilir iken, kırışıklıklar yüz ve boyun bölgesinde daha yoğun olarak görülür. Kollajen üretimi azalması sonucu, elastin azalır ve cilt elastikiyetini kaybetmeye başlar. Kırışıklıkların meydana gelmesinde en önemli etkenlerdir. Bu nedenlerden dolayı kişi olduğu yaşın daha üstünde görünebilmektedir. Zamanın ilerlemesi ile kişiyi rahatsız edici boyutlara gelmektedir. Kırışıklıklar ve sarkmalardan kurtulmak için tedavi arayışları içine girilir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık