Kalıcı makyaj mümkün!

Her gün makyaj yapmak, gün içerisinde makyaj tazelemek ve gün sonunda makyaj temizlemek tüm bayanların büyük bir sorunu haline gelmiştir. Hem zaman kaybı, hem de kozmetik ürünlerine haracanan paralar sonucu maddi kayıplarınızı ortadan kaldırmak artık elin

Kalıcı makyaj mümkün!

Her gün makyaj yapmak, gün içerisinde makyaj tazelemek ve gün sonunda makyaj temizlemek tüm bayanların büyük bir sorunu haline gelmiştir. Hem zaman kaybı, hem de kozmetik ürünlerine haracanan paralar sonucu maddi kayıplarınızı ortadan kaldırmak artık elinizde. Kalıcı makyaj uygulaması sayesinde her zaman bakımlı ve hazır görünebilirsiniz.

Mikro ince uçlu iğneler ile uygulanan kalıcı makyaj uygulaması ağrısız bir uygulamadır. Tamamen doğal olan bitki pigmentlerinin cilt altına enjekte edilmesi ile uygulanan kalıcı makyaj uygulamasının etkisi çevresel faktörlere ve uygulanan pigmentlerin kalitesine göre değişiklik göstermektedir ve ortalama olarak 2-3 yıl etkisini sürdürmektedir, renklerde açılmalar ve solmalar görülmeye başlanarak etkisini kaybetmeye başlayan uygulama yeniden yapılarak yeniden doğal makyaj görünümü kazandırılarak etkisinin sürdürülmesi sağlanabilmektedir. Uygulamanın hemen ardından renkler çok parlak görülür, fakat birkaç gün sonra renkler daha doğal görünüme kavuşarak normal makyajdan daha doğal bir görünüm sağlanır. Kaş kontürü, dudak kontürü, göz çevresi gibi bölgelere uygulanabilmektedir.

Kalıcı makyaj uygulamasında ağrı hissedilmemekte ve rahat uygulanabilmektedir, bazı kişilerde cildin hassas olması sebebi ile ağrı görülebilmektedir, fakat anestezi etkili kremler yardımı ile ağrının hissedilmemesi sağlanarak uygulama rahatlıkla yapılabilmektedir. Kalıcı makyaj uygulamasının seans süresi cildin esnekliğine, nem oranına ve yumuşaklığına göre değişiklik göstermektedir, ortalama bir süre belirtecek olursak yarım saat ile bir saat arasında sürdüğünü söyleyebiliriz. Kalıcı makyaj uygulaması aynı zamanda cilt üzerinde oluşan yaşlılık lekeleri, doğum lekeleri ve benzeri diğer lekelerin kapatılmasında da yoğun olarak kullanılmaktadır.

Kalıcı makyaj uygulamasının kliniklerde uzman hekimler tarafından uygulanması gerekmektedir. Kalıcı makyaj uygulaması ile kendinize daha fazla zaman ayırabilir ve hergün makyaj yapmak derdinden kurtularak daha rahat günler geçirebilirsiniz. Doktorunuz tavsiyelerine uyduğunuz sürece etkili ve uzun süreli etki sağlayabilirsiniz. Kalıcı makyaj uygulaması hakkında aklınıza takılan sorular ve detaylı bilgi için hekiminizle iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık