Kadın bakıcı 101 yaşındaki hastayı taciz etti

25 yaşındaki İngiliz Christina Sethi adlı hasta bakıcı, hastalarına cinsel tacizde bulunup bunları videoya çekmek nedeniyle 10 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sethi'nin, aralarında 101 yaşındaki bir hastanın da bulunduğu taciz videolarını erkek arkadaşı

Kadın bakıcı 101 yaşındaki hastayı taciz etti

25 yaşındaki İngiliz Christina Sethi adlı hasta bakıcı, hastalarına cinsel tacizde bulunup bunları videoya çekmek nedeniyle 10 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Sethi'nin, aralarında 101 yaşındaki bir hastanın da bulunduğu taciz videolarını erkek arkadaşına gönderdiği belirtildi.

ingiltere_7719.jpeg

AMACI ERKEK ARKADAŞINI TAHRİK ETMEK İSTEMİŞ

Hastalarının akli dengelerinin yerinde olmaması nedeniyle istismarın ortaya çıkmayacağını düşünen Sethi, mahkemede yaptığı açıklamada erkek arkadaşına videoları 'onu tahrik etmek' amacıyla gönderdiğini söyledi.

Sethi, aralarında demans hastası olan hastalarını "olayları anlatamayacak" düzeyde oldukları için hedef aldığını açıkladı. Suçun ortaya çıkması ise fotoğrafları ve videoları, satın aldığı ikinci el bilgisayar içerisinde bulan bir kişi sayesinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler