İlaçta ''Eczane'' uyarısı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, İnterpol ve emniyet güçlerinin işbirliği içerisinde yürütülen operasyonlarda sahte cinsel içerikli ürün ve ağrı kesicilerin ele geçirildiği hatırlatıldı.Açıklamada, halk sağlığının

İlaçta ''Eczane'' uyarısı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, İnterpol ve emniyet güçlerinin işbirliği içerisinde yürütülen operasyonlarda sahte cinsel içerikli ürün ve ağrı kesicilerin ele geçirildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, halk sağlığının korunması ve geriye dönüşü olmayan sağlık problemleriyle karşılaşılmaması için vatandaşların ilaçlarını eczanelerden almalarının büyük önem arz ettiği vurgulanarak, ''Ülkemizde, ilaçların temin edilebileceği tek yer eczanelerdir. İnternet üzerinden ilaç satışı kesinlikle söz konusu değildir'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık