Hasta yakınları isyan etti

Bölgenin en büyük kanser tedavi merkezlerinden biri olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser hastaları mağdur edildi. Kemoterapi gören hastalar, ameliyat öncesi ve sonrası aldıkları ışın tedavileri bir cihazın arazı yapması nedeniyle tam 14 gü

Hasta yakınları isyan etti

Bölgenin en büyük kanser tedavi merkezlerinden biri olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser hastaları mağdur edildi. Kemoterapi gören hastalar, ameliyat öncesi ve sonrası aldıkları ışın tedavileri bir cihazın arazı yapması nedeniyle tam 14 gündür bekliyorlardı.
Hasta yakınları hastane yönetimine tepki göstererek, ‘Bize tam 14 gündür bekleyin sabırlı olun dediler.

Bu sabah geldik bu defada 45 dakika da bir cihaz bozulduğu için saatlerdir bekliyoruz. Hastalarımız acı çekiyor. Biz hasta yakınları her gün gidip geliyor bin bir güçlükle sabrediyoruz. Yeter artık. Böyle önemli bir cihaz nasıl olurda bugüne kadar yapılmaz hadi yapıldı diyorlar onu da düzgün yapmadılar” diyerek tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık