Hasta kadın sağlığına kavuştu

Trabzon Özel Yıldızlıgüven hastanesinde yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuşan Sabire Yılmaz ( 52 ) " yeniden doğmuş gibi oldum " dedi. Trabzon'da 2 yıldır hastalığıyla savaşan Sabire Yılmaz sonunda sağlığına kavuştu.Sabire Yılmaz, "Son 2 yıldır ağ

Hasta kadın sağlığına kavuştu

Trabzon Özel Yıldızlıgüven hastanesinde yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuşan Sabire Yılmaz ( 52 ) " yeniden doğmuş gibi oldum " dedi.
 
Trabzon'da 2 yıldır hastalığıyla savaşan Sabire Yılmaz sonunda sağlığına kavuştu.

Sabire Yılmaz, "Son 2 yıldır ağrılarıma artık dayanamaz hale gelmiştim. Çalmadık kapı , gitmedik doktor bırakmadım. Bende tercihimi Yıldızlıgüven Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Ahmet Hamdi Albayrak ' dan yana yaptım ve sağlığıma kavuştum. Kendilerine , tüm hastane personeline çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Konuyla ilgili olarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Ahmet Hamdi Albayrak ; " hastanın yapılan muayenesinde ve çekilen lomber MR sonuçlarında bel omurgasında kanal darlığı ve sinir sıkışması olduğu tespit edildiğini ve  3 saatlik bir cerrahi müdahale sonucu hastanın bel omurgasındaki darlıkların düzeltildiğini"  belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık