Haçkalı Baba'da yeni hizmetler

Trabzon'un  Akçaabat ilçesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde tomografi ve MR cihazı hastaların hizmetine sunuldu.Hastane Başhekimi Opr. Dr. Hasan Rıza  Aydın,  Aa muhabirine yaptığı açıklamada, hizmet alımı ile son teknoloji görüntüleme cihazlarının hast

Haçkalı Baba'da yeni hizmetler

Trabzon'un  Akçaabat ilçesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde tomografi ve MR cihazı hastaların hizmetine sunuldu.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. Hasan Rıza  Aydın,  Aa muhabirine yaptığı açıklamada, hizmet alımı ile son teknoloji görüntüleme cihazlarının hastaneye kazandırıldığını söyledi.

 Aydın, Radyoloji Bölümünde eksik cihazlarının kalmadığını belirterek,

"Hastanemizin kısa bir süre önce hizmete girmesi nedeniyle eksik olan cihazları tamamlamaya devam ediyoruz. Hastanemizin Radyoloji Bölümüne yaptığımız çalışmalar sonucu son teknolojik özeliklere sahip görüntüleme cihazlarını kazandırdık" dedi.

Yeni alınan cihazlar arasında tomografi ve MR, kemik dansitometresi, 2 adet renkli doblör cihazı ve mamografi cihazı bulunduğunu ifade eden  Aydın, cihazlarlarla 24 saat hastalara hizmet verildiğini kaydetti.

Radyoloji Bölüm Sorumlusu Radyoloji Uzmanı Dr. Alimdağ Şimşek ise serviste 14 teknisyen ve 2 uzman hekim ile görev yaptıklarını vurgulayarak, "Servisimizde son teknolojik cihazlar ile hizmet vermekteyiz. Görüntüleme servisimize gelen tüm hastalarımıza randevu verilmemekte ve çekimleri gün içerisinde gerçekleştirilmektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler