Gümrükçüoğlu ışıkları oldu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan gelmesi ve aynı zamanda doktor olmasından ötürü vatandaşların sağlık alanındaki talepleri ile de sıkça karşılaşıyor. Başkan Gümrükçüoğlu bir buçuk yıl önce görme soru

Gümrükçüoğlu ışıkları oldu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan gelmesi ve aynı zamanda doktor olmasından ötürü vatandaşların sağlık alanındaki talepleri ile de sıkça karşılaşıyor.

 

Başkan Gümrükçüoğlu bir buçuk yıl önce görme sorunu yaşayan iki kız kardeşin sorunlarının çözümlenmesi için ameliyat olmalarını sağlamış ve çocuklar sağlıklarını kavuşmuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu Kemeraltı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaparken yolunu iki kız kardeş keserek, "Başkanım gözlerimizin yeniden görmesini sağladınız size teşekkür ediyoruz" dediler.

Başkan Gümrükçüoğlu iki kızın gözlerinin sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz sizlerin her zaman hizmetindeyiz. Ben sizin sadece belediye başkanınız değil aynı zamanda abinizim, her zaman hangi sorununuz olursa elimden geleni yaparım" dedi. Başkan Gümrükçüoğlu buluşmanın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler