Göbek yağının en güçlü düşmanı

Göbek yağları genellikle erkek tipi kilo almayla özdeşleştirilir ancak göbek bölgesi ve bel çevresi hem erkek hem de kadınlar için kilo kaybedilmesi en zor bölgelerin başında gelir.Göbek yağlarından kurtulmak sadece daha güzel görünen bir beden için değil

Göbek yağının en güçlü düşmanı

Göbek yağları genellikle erkek tipi kilo almayla özdeşleştirilir ancak göbek bölgesi ve bel çevresi hem erkek hem de kadınlar için kilo kaybedilmesi en zor bölgelerin başında gelir.

Göbek yağlarından kurtulmak sadece daha güzel görünen bir beden için değil daha sağlıklı olmak için de son derece önemli. Çünkü organları saran bu yağlar kalp hastalıkları ve diyabetin başlıca nedenleri arasında gösteriliyor. İlerleyen yaşlarda metabolizma yavaşladığını için göbek yağlarından kurtulmak daha da zorlaşıyor.

14310056390.13923300.jpg

Listenin en başında elma var

Göbek yağıyla mücadele eden besinlerin en başında elmanın yer aldığını belirten Yrd. Doç. Dr. Halit Yerebakan ''Biz göbek yağlarımızdan ya da vücudumuzdaki yağlardan kurtulmak istiyorsak, lif oranını artırmalıyız. Lif sadece göbek yağımızı değil, bağırsaklarımızı, karaciğerimizi ve kalbimizi de korur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler