Ekmek şeker hastalığının en büyük sebebi

Fındık fıstık midenize dokunduğunu dile getiren hastalara önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, "Bu besinler midenize dokunuyorsa gıda alerjiniz vardır. Gıda alerjisine neden olan en büyük besin un ve ekmektir. Zararlı olan fındık, fıstık değil unlu

Ekmek şeker hastalığının en büyük sebebi

Fındık fıstık midenize dokunduğunu dile getiren hastalara önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, "Bu besinler midenize dokunuyorsa gıda alerjiniz vardır. Gıda alerjisine neden olan en büyük besin un ve ekmektir. Zararlı olan fındık, fıstık değil unlu gıdalardır" dedi.

Fındık ve fıstığı değil ekmeği suçlayın

Diyabet doktorlarının şeker hastalarını yanlış yönlendirdiğini dile getiren Canan Karatay "Diyabet doktorları hastalarına fındık fıstık yemek yerine ekmek yiyin der. Bu çok yanlıştır. Çünkü gluten alerjisi bütün hastalıkların temelinde yatar. Ekmek şeker hastalığının en büyük nedenidir" dedi.

Ekmek yedikçe acıkıldığını söyleyen Karatay, "Ekmek iştah açar ve yedikçe yiyesiniz gelir. Beyin doyduğunu algılamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler