Dudak Dolgusu Uygulaması

Dudaklar güzelliğin olmazsa olmazlarındandır. Dudak kalınlığı yüzü tamamlayan ve güzelliği ön plana çıkaran önemli bir faktördür.  Dudakları dış ortama ve çevre yapılara birleştiren deri, bu iki dokunun arasında kalan ve dudağın hem fonksiyonu hem de dolg

Dudak Dolgusu Uygulaması
Dudaklar güzelliğin olmazsa olmazlarındandır. Dudak kalınlığı yüzü tamamlayan ve güzelliği ön plana çıkaran önemli bir faktördür.  Dudakları dış ortama ve çevre yapılara birleştiren deri, bu iki dokunun arasında kalan ve dudağın hem fonksiyonu hem de dolgun ya da zayıf görünmesini sağlayan kaslar, yağ ve bağ dokuları oluşturur. Dolgun dudak görünümü gençliğin, güzelliğin  simgesi gibidir. Zaman içinde vücuttaki östrojen hormonu azalır ve dudaklar incelir.  Dudak dolgusu, dudakları yapısal olarak ince olan, zamanla incelen ve yüzündeki gençlik ifadesini güçlendirmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Amaç dudakları dolgunlaştırmak ve şeklini daha belirgin hale getirmektir. Ancak doğal bir görünümün de korunması başlıca hedeflerindendir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık