Çoruh Edaş'tan diyaliz hastalarının elektriklerini kesmeyeceğiz duyurusu

Özelleştirildiği andan itibaren çalışmalarına aralıksız devam eden Çoruh EDAŞ, dağıtım sorumluluğunda yer alan illere sadece elektrik hizmeti götürmekle kalmayıp aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de müşteri memniyetini arttırmayı hedefliyor.   B

Çoruh Edaş'tan diyaliz hastalarının elektriklerini kesmeyeceğiz duyurusu
Özelleştirildiği andan itibaren çalışmalarına aralıksız devam eden Çoruh EDAŞ, dağıtım sorumluluğunda yer alan illere sadece elektrik hizmeti götürmekle kalmayıp aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de müşteri memniyetini arttırmayı hedefliyor.
 
Bu kapsamda solunum cihazı, diyaliz makinası, yaşam destek ünitesi gibi elektriğe bağlı hayati önemdeki cihaz kullanan abonelerin geçmiş elektrik borçlarından dolayı enerji kesme işlemi 30 gün süreyle öteleniyor. Şirket Müdürlüğünden yapılan açıklamada: ”Diğer dağıtım Şirketlerinde olduğu gibi Şirketimizde elektrik dağıtım hizmeti Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun düzenlemiş olduğu mevzuata göre yürütülmektedir.
 
Söz konusu proje ile mevzuatta herhangi bir uygulama olmamasına rağmen insan hayatının bizim için her şeyden önemli olması nedeni ile böyle bir projenin hayata geçirilmesine karar verdik.  Bu nedenle elektrik sürekliliğinin sağlanması, müşterilerimizin mağdur olmamaları adına elektronik cihazlara bağlı hayatını sürdüren müşterilerimizin Şirketimize, İl Müdürlüklerimize, İlçe İşletme Şefliklerimize ya da 7/24 hizmet vermekte olan 444 9 186 numaralı çağrı merkezimize başvuruda bulunarak adres bildiriminde bulunmaları neticesinde müşteri adresleri veri tabanına eklenmekte ve bu bilgiler saha personellerine aktarılarak müşterilerimizin elektriğinin kesilmemesi için üstün gayret gösterilmektedir.
 
Bunun yanı sıra cep telefonu sistemimize kayıtlı olan tüm müşterilerimize ücretsiz SMS yoluyla borç hatırlatma bildirimi yapılmaktadır. Bu uygulamalar ile ödemeyi unutma sonucunda yaşanabilecek kesintilerin önüne geçilebilecek ve tüketicilerimizin sağlıkları da tehlikeye atılmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık