Cilt Gençleştrmede Yeni Yöntem : Ameliyatsız İple Yüz Germe

Günümüzde sıkça kullanılan cilt gençleştirme yöntemidir. İple yüz germe işleminin rahat uygulanması ve uygulama sonrasında herhangi bir yan etki görülmemesi, birçok kişi tarafından uygulamanın tercih edilmesine sebep olmaktadır. Uygulama sonrasında etkile

Cilt Gençleştrmede Yeni Yöntem : Ameliyatsız İple Yüz Germe

Günümüzde sıkça kullanılan cilt gençleştirme yöntemidir. İple yüz germe işleminin rahat uygulanması ve uygulama sonrasında herhangi bir yan etki görülmemesi, birçok kişi tarafından uygulamanın tercih edilmesine sebep olmaktadır. Uygulama sonrasında etkiler hemen gözlemlenebilmektedir. İple yüz germe uygulaması çene çizgisi, çene altı, kazayakları, alın kırışıklıkları, göz altı torbaları, boyun kırışıklıkları, kaş bölgesi gibi birçok alana uygulanabilmekte ve olumlu sonuçlar gözlemlenebilmektedir. PDO ipleri ile ameliyatsız yüz germe uygulamasına örümcek ağı tedavisi adı da verilmektedir.

Ameliyata ihtiyaç duyulmadan, iple yüz germe işlemi, son zamanlarda sosyal medya ve basında da oldukça ilgi gören bir uygulama olmuştur. Uygulamanın bilinirliği arttıkça uygulayan sayısı da artan bu uygulamanın ancak, profesyonel hekimler tarafından yapılması gerekmektedir. İple yüz germe tekniği, çok kısa  iyileşme süresine sahiptir, çünkü yalnızca 30 dakika gibi bir süre içerisinde işlem tamamlanabilmektedir.

Bakınız : İple Yüz Germe

Uygulamayı yaptıran çoğu kişiler uygulama sonrasında hemen günlük aktivitelerine dönebilmektedir. Uygulamanın hemen sonrasında ağzın çok fazla açılması yada abartılmış mimik hareketlerinin yapılmasından kaçınılmalı ve dikkat edilmelidir. Uygulama sonrasında 3 hafta gibi bir süre boyunca yüzün ovuşturulmasından ve yüz üstü yatmaktan kaçınılmasını tavsiye ederiz. Uygulama yapılan bölgeye fazla baskı yapılmaması gerekir. Uygulama sonrasında geçen bu 3 haftanın sonunda uygulama yapılan bölgeleri normal olarak hareket ettirmeye başlayabilir mimik hareketlerinizde rahat davranabilirsiniz.

Uygulama sonrasında geçen ilk bir kaç gün şişlikler yada kızarıklıklar görülebilmektedir, bu etkileri azaltmak için buz kompresi uygulanması önerilmektedir. Uygulama sırasında kişinin hissedeceği ağrı diğer cerrahi operasyonlara kıyasla minimum derecededir. Her deri altı uygulamasında olduğu gibi iple yüz germe uygulaması sonrasında da ilk günlerde hafif kaşıntılar hissedilebilir.

 Uygulama sonrası ilk günde başınızı yüksekte tutmak ve kaldırmak oluşan şişliklerin azalmasını sağlayacaktır. Uygulama sonrasında etkisini gösteren ameliyatsız iple yüz germe uygulamasının, tam olarak etkisi bir hafta sonra daha belirgin gözlemlenebilmektedir.

Detaylı Bilgi : Dr. Servet Karayün

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler