Cilt Bakımı ve Antiaging

Cildimizde birçok nedenden dolayı lekeler oluşabilir. Bu lekeler sivilce izi, çiller, güneş lekeleri, kıl batığı, yaralanma sonucu izler, ameliyat kesik lekeleri, doğum lekesi, çiller ve solaryum sonrası oluşan lekeler gibi istenmeyen lekelerdir. Bu lekel

Cilt Bakımı ve Antiaging

Cildimizde birçok nedenden dolayı lekeler oluşabilir. Bu lekeler sivilce izi, çiller, güneş lekeleri, kıl batığı, yaralanma sonucu izler, ameliyat kesik lekeleri, doğum lekesi, çiller ve solaryum sonrası oluşan lekeler gibi istenmeyen lekelerdir. Bu lekelerden kurtulmak ve sağlıklı bir görüntüye kavuşmak tedaviyle mümkün olmaktadır. Leke tedavilerinde en hassas nokta, lekenin altında herhangi bir problem olup olmadığıdır, yani lekeye neden olan bir hastalık mı değil mi iyi bir araştırma ve inceleme sonucunda ortaya çıkarmak gerekir, bu sonuca göre de en uygun tedavi yöntemi belirlenerek uygulama gerçekleştirilir.

Bakınız : Cilt Bakımları

Yaş ilerledikçe, insan vücudundaki hücrelerin daha yavaş  yenilenmesi sonucu ciltte kırışıklıklar görülmeye başlanır. Bu kırışıklıkların tedavisinde anti-aging yöntemi ve bir sonraki aşama da ise dolgu maddeleri ile gerçekleştirilen uygulamalar gelir. Örneğin 30’lu yaşlara yaklaştıysanız ve cildinizi hem kırışıklık görüntüsüne karşı koruyan hem de ciltte oluşan ton farklılıklarını düzeltmeye yardımcı olan cilt bakım uygulamalarından size uygun olanı uygulatabilirsiniz. Cilt problemleri, cildin en önemli ihtiyacı olan oksijenin yeteri kadar sağlanamadığı noktada gözeneklerin kapanması sonucu yaşanmaya başlanır.

Bu cilt problemlerinin oluşumunu engellemek için tavsiye edilen aylık ve yıllık cilt bakım uygulamalarıdır. Bu uygulamalar sayesinde cildin sağlıksız, kırışık, mat görünmesinin önüne geçilmiş olunur. Cilt lekelerinin dışında karbon peeling, kimyasal peeling, mezoterapi, mezolifting, prp uygulaması, fraksiyonel lazer gibi cilt bakım uygulamaları da cilt sağlığı ve görünümü açısından oldukça mükemmel sonuçlar ortaya koymaktadır. Lekenin durumuna, yapısına göre uygun bulunulan tedavilerde %70-100 oranında başarılı sonuç ortaya çıkmaktadır.

Antiaging cilt tedavileri için gerekli seans süreleri, lekenin derinliği, çeşidi, boyutu ve uygulanacak tedavi yöntemine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genelde ortalama olarak 4 ile 8 hafta aralıklarla 2-8 seans uygulanmakta ve en önemlisi de aylık ve yıllık olarak düzenli periyotlarda bakım uygulamalarına devam edilmesi gerekmektedir. Bunun nedeni ise evde kullanılan günlük bakım krem ve losyonlarının cildin alt tabakalarına inememesi ve yeterli temizlemeyi, onarımı, bakımı yapamamasıdır. Profesyonel bakımlar ile cildinizi ölü hücrelerden arındırıp, yağ dengesini korumalısınız. Hangi cilt tipine sahip olursanız olun her cildin derinlemesine temizlenmesi ve yenilenip onarılması için mutlaka profesyonel bir cilt bakımına ihtiyacı olmaktadır. Antiaging.com.tr, sizin cilt bakım uygulamaları yapılışı, çeşitleri, cilt tipleri, uygulamalar, kırışıklık ve leke tedavisi, cilt gençleştirme ve akne tedavisi gibi birçok konuda bilgi sahibi olmanızı ve aynı zamanda uygulamayı yaptıran kişilerle iletişime geçme fırsatı yakalamanızı sağlayabilmektedir. Antiaging.com.tr ile cilt bakım uygulamaları dışında lazer epilasyon, bölgesel zayıflama, botoks ve antiaging uygulamaları hakkında da bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi : www.antiaging.com.tr

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık