Çevre Sağlığına gençlik ziyareti.

 Trabzon Kızılay Gençlik Kolları yönetimi ziyaretleri sürüyor.Trabzon Gazeteciler cemiyetinin ardından Trabzon Halk Sağlığı İl müdürü Köksal Hamzaoğlu’nu ziyaret eden Kızılay Gençlik Kolları Hamzaoğlu’nu Kızılay gönüllüsü yaptı.Kızılay Gençlik Kolları Tra

Çevre Sağlığına gençlik ziyareti.

 

Trabzon Kızılay Gençlik Kolları yönetimi ziyaretleri sürüyor.

Trabzon Gazeteciler cemiyetinin ardından Trabzon Halk Sağlığı İl müdürü Köksal Hamzaoğlu’nu ziyaret eden Kızılay Gençlik Kolları Hamzaoğlu’nu Kızılay gönüllüsü yaptı.

Kızılay Gençlik Kolları Trabzon İl Başkanı Semiha Karaosmanoğlu, “ Türk KızılayI her platformda insanlık için var. İnsanlık için çalışmaya da devam edecek. Bugün Türkiye bölgenin en güçlü ülkesi ve bu yüzden bölgenin her yerine insani yardım getirmek zorunda kalıyor. Biz gençlik kolları olarak bu yardımları daha rahat sağlaya bilmemiz için Trabzon bürokrasisinden yardım aldıkça daha çok insanımızın yarasını sarmış olacağız.”dedi.

Trabzon Halk Sağlığı İl Müdürü Hamzaoğlu, “ Mesleğimiz gereği çok önemli bir konumdayız. İnsan sağlığı bizim için çok önemli bu kapsamda sizin gibi gençlerinde gönüllük esasına uygun olarak çalışması bizi çok memnun ediyor.”dedi

sukru-ucuncu1.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler