Başkan, Şakar'ı ziyaret etti

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener konuştu.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!Başkan Sadri Şener, ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını ya

Başkan, Şakar'ı ziyaret etti

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

Başkan Sadri Şener, ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Şener, Nevzat Şakar’a yapılan menfur saldırının Trabzon'da evinin önünde olması nedeniyle üzüntülerinin iki kat arttığını ifade ederek, "Hoş olmayan bir iki gün geçirdik. Trabzonspor’a atılmış bir kurşun olarak addetmek lazım. Trabzon halkı Emniyeti valiliği bu işin üstesinden gelecektir. Bu olayın olmaması lazımdı.

Trabzon şehri böyle devamlı kurşunla bahsedilen bir şehir olmaması lazım. Umarım failleri yakalanır adalette yerini bulur. Ama bu olayların özellikle Trabzonspor’da yaşanmamasını arzu ediyorum.

450.20120123165346.jpg

Bir kulüp başkanı olarak da bunun mesuliyetini taşıyorum. Olayın şekli Nevzat Şakar’ın anlattığı kadarıyla biliyorum. İşte bizde sayın Vali ve Emniyet müdüründen bilgi alabilirsek yarın size daha doğru şeyler söyleyebilirim” dedi.

Devamı sayfa 2'de

Başkan Sadri Şener, Şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmeyeceği gibi bir söylemlerin kamuoyunda dolaşmaya başladığının hatırlatılması üzerine, “İddianamede 8 takımın adının geçmesi bu 8 takımında ceza alacağı anlamına gelmez. İddianamede binlerce insanın da ismi geçiyor.

Bu birincisi. İkincisi Etik kurulunun vermiş olduğu bir rapor var. Bu rapor iptal edildi diyorlar. Hayır böyle bir durum yok. Biliyorsunuz ek klasörler var. Burada bizim ile ilgili bir ek delil yok. Buda Trabzonspor’un bir suçu olmadığını gösterir. Bunu bize söyleyenler de hukukçu. Profesör doçent, gibi ünvana sahip hukukta çok da ünlü isimler. Etik kurulunun raporunu Yönetime gönderecekler.

Yönetim kuruluda suçsuz olan bir konuyu bunla ilgili illa bir suç bulup da Disiplin kuruluna gönder diyecek hali yok.

Üçüncüsü biz şahıs olarak ben Nevzat Şakar ve Recep Denizeri ifade vereceğiz. Bu da zaten ikisi birbirine bağımlı.

Devamı sayfa 3'te

Bu televizyonda ne konuşma istemene bağlı, bende burada şimdi kendi isteğime göre konuşuyorum. Başka türlüde konuşabilirim. TV programlarına katılıp cevap vermem mümkün. Bu seferde çok ortaya düşüyorsun.

Buna gerek yok. Etik kurulunun verdiği rapor için Aaaa bu rapor sayılmaz, bir rapor daha ver daha ver. Buda sayılmaz bir daha ver”

İnsanların isteğine göre hukukçular rapor vermezler. Bunu kafasına herkes soksun. Bu raporu okumayan varsa bizde var. Bunu istedikleri yere fakslarız” dedi.

Şener, Trabzonspor’a hak ettiği şampiyonluk kupası verilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler